Vallus Anett

Már gyermekkoromban is örökmozgó voltam, sosem tudtam a szobámban ülni, az évnek bármely évszakáról is volt szó. Célom minél több emberrel megszerettetni a testedzést. Azokat szeretném edzeni, akik hisznek a változás erejében, kedvüket lelik a mozgásban, szeretik a jókedvű, vidám, erőteljes edzéseket. Magabiztos, vidám személyiségemmel igyekszem az embereket mozgásra bírni.

Óráimon jellemzően alternatív elektronikus, progressive, house, trance zenével és instrumentális zenével találkozhatnak a hozzám látogatók. Jellemez a határok feszegetése, a komfortzónán kívüli edzés, mentális feltöltődés, szabad szellem, szabadság megélése és a vidámság.

FitCollege© INDOOR CYCLING

Élő konga, fények, érzések…valami, ami több mint egy egyszerű edzés. Valami, amitől kiráz a hideg. Valami, amit nem szeretnél abbahagyni. Valami, ami Flow!
10 fantasztikus FitCollege© INDOOR CYCLING prezenter gondoskodik a Fittarénán immáron 8. alkalommal a tekerés valódi élményéről. A testedzés mellett kifejezetten fontosnak tartjuk a lélek edzését is. Október 28- án mindkettőben részed lesz.

www.fitcollege.hu