2. Tesco FittAréna – Szeged

Szeged egy igazán sportos város, 2013. január 26-án több mint 650 fitneszrajongó jött el az eseményre, és csak a sportcsarnok falai szabtak határt. Nagy örömünkre idén sok gyermek is részt vett a fitnesz órákon. Jövőre is visszatér az ország legnépszerűbb fitnesz rendezvénye és külön elismerés az órákon résztvevőknek, aki kitartottak, sőt élvezték is a nem éppen könnyű órákat. Az esemény képanyagát már megtekinthetitek a KÉPGALÉRIÁ-ban!

Időpont: 2013. január 26.

Helyszín: szegedi Városi Sportcsarnok

Cím: 6726 Szeged, Temesvári krt. 33.

2012-ben először adott otthont a  Tesco FittAréna rendezvényének a szegedi Városi Sportcsarnok, ahol a 600 fős létszámlimit hamar megtelt, így nem kérdés, hogy 2013 telén sem maradhat ki ez a város az állomások közül!

SZEGED
10.00-10.45 SZENTGYÖRGYI ROMEO
Ébresztő! Reggeli torna Romeoval
11:00 – 11:45 TATAREK REZSŐ
Ironbox Cross 50+
12:00 – 12:45 SIFI & KANGOO TEAM
Rock Kangoo
13:00 – 13:45 BÉRES ALEXANDRA Súlykontroll gimnasztika
14:00 – 14:45 RUBINT RÉKA
Alakreform edzés
15:00 – 15:45 CZANIK BALÁZS Capoeira Aerobik

Pihenésképpen érdemes lesz ellátogatni a helyszínen felállított Életmód Expo és a Fitnesz Park területére is, ahol kiállítóink várják az érdeklődőket. Kiállítóink bemutatkozóját itt találod: FITNESZ PARK SZEGED


Jegyár Diákjegy*
elővételben – minden jegy elkelt 2000 Ft 1500 Ft
6 éves korig**
ingyenes ingyenes

A belépésre jogosító karszalag megvásárlásával a résztvevők elfogadják az eseményt szervező BSI részvételi feltételeit is. Részletek >>

* Diákjegy vásárlására érvényes nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával van lehetőség.

** Az esemény napján tölti be a 6. életévét, amely igazolására a szervezők belépésnél igazolványt kérhetnek. Ennek hiányában a helyszínen diákjegyet kell vásárolni.

Az eseményre az első 600 jelentkező részére tudjuk biztosítani a részvételt. A maximális létszám elérése után az eseményt szervező BSI bármikor leállíthatja a jegyértékesítést! Minden jegy elkelt!

Figyelem! – a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, ismételt belépésre csak új belépőjegy vásárlása esetén van lehetőséged. Az előzetesen megvásárolt, átvett belépőjegyre kérjük nagyon vigyázz, mert ennek hiányában, a helyszínen újabb jegyet kell vásárolnod.

Személyesen:

On-line: – minden jegy elkelt

Banki átutalással elővételben: – minden jegy elkelt

Egyéb nevezéssel kapcsolatos kérdéseidet a nevezes@futanet.hu címre várjuk.

  • a támogatók ajándékait tartalmazó regisztrációs csomagot,
  • Tesco FittAréna táskát
  • az órákon és a sorsoláson való részvételt,
  • ingyenes frissítést a nap folyamán,
  • 21,26 % Áfát

Belépőjegyed megvásárlásával idén is segítesz! A Tesco, a legnagyobb hazai fitneszrendezvények támogatója és az azokat szerevező BSI idén is jótékonysági akciót szervez. Minden, a Tesco FittAréna rendezvénysorozat állomásaira megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 Ft átutalásra kerül a SUHANJ! alapítvány számlájára. Ha tehát belépőjegyet vásárolsz a hat esemény valamelyikére, egy olyan alapítvány munkáját is támogatod, amely arra törekszik, hogy megoszthassa a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő fiatalokkal.

Regisztrációs ajándékcsomag átvétele a főbejárattal szemben található központi regisztrációs pultnál történik. A nevezési lap kitöltése és leadása után, a nap folyamán bármikor átveheted a támogatók ajándékait tartalmazó ajándékcsomagot, valamint részt veszel a 14:45-kor kezdődő  ajándéksorsoláson.

A nevezési lap kitöltése egyben önkéntes adatközlés is. RÉSZLETEK >>

A résztvevők számára a nap során folyamatosan biztosított a frissítő a Sportaréna küzdőterén és a különtermekben is.

Az esemény napján öltöző és ruhatár üzemel, melyet a résztvevők ingyenesen használhatnak.

A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk.