Sőtér Sarolta – NIA

A NIA Technique egy úgynevezett „holisztikus fitneszprogram”, mivel a test átmozgatása mellett lélek szinten is hat, illetve a mozgásformába integrált technikák mögötti szellemi tanításokat is alkalmazza.
A Nia a tánc dinamikája és a mozgás öröme egyben, ezáltal másabb, mint egy klasszikus értelemben vett edzés, bár ugyanolyan intenzív és hatékony, mint bármelyik aerob óratípus.
Egy NIA órán táncolsz, de van lehetőséged belekóstolni a harcművészet technikákba, és gyógyítod a tested, mindezt egyszerű, természetes mozdulatokkal, a tested útját követve.

Összességében a NIA egy mindenki számára könnyen követhető, táncos alapokon nyugvó, felszabadító edzésprogram, amelyben rátalálhatsz a mozgás örömére és a belső iránymutatásra.

Mindenkinek ajánlott,

  • aki szeret táncolni és szeretne valami újat kipróbálni. A lépések egyszerűek, így nem szükséges semmilyen előképzettség vagy gyakorlat.
  • aki ötvözni szeretné a testmozgást a lelki egészséggel.

A NIA egyik alapelve, hogy az intenzitást magunk választjuk, így nem elvárás az edzettség, azonban akkor is élvezhető, ha rendszeresen végzel intenzív testmozgást, hiszen akkor magasabb fokozatra kapcsolhatsz.

Szeretnél többet tudni Saciról?
Kattints weboldalára vagy keresd Facebookon!