Online jegyvásárlás a FittAréna eseményre

A FittAréna eseményre néhány kattintással megvásárolhatod belépőjegyedet az esemény honlapján. Az eseményre elővételben vásárolhatsz belépőjegyedet az eseményt szervező BSI online rendszerén keresztül.

A nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard vagy American Express kártyákkal. Biztonságos rendszer, 2009 augusztusa óta több mint 70.000 nevezést fogadtunk!

Kezdhetjük?

1. Az online jegyvásárlás gombra klikkelve az eseményt szervező Budapest Sportiroda (BSI) online nevezési rendszeréhez érkezel.

2. Ha már adtál le nevezést/vásároltál belépőjegyet a BSI valamelyik korábbi eseményére online, akkor nem kell mást tenned, mint bejelentkezni, kiválasztani a 14. DECATHLON FittAréna eseményt, és bankkártyád segítségével a szokásos módon teljesíteni a fizetést.

Ha még nem jártál ezen az oldalon korábban, válaszd az “először járok itt, ezért regisztrálok most!” gombot! Pár kattintás, és máris beléphetsz az online nevezési rendszerünkbe. Sikeres regisztráció után jelentkezz be, válaszd ki a 13. DECATHLON FittAréna eseményt, és bankkártyád segítségével teljesítsd a fizetést.

Fontos, hogy a rendszerben helyesen szerepeljen az emailcímed, mert jelentkezésed sikerességéről erre a címre küldjük a visszaigazoló levelünket.  A visszaigazoló levélben szereplő kódra szükséged lesz, amennyiben eszközös órára szeretnél jelentkezni.

Online rendszerrel kapcsolatos problémádat itt jelezheted:

BSI Nevezési Iroda
Tel: (06 1) 220 82 11; (0620) 965 1966
Fax: (06 1) 273 0936
E-mail: nevezes@futanet.hu