Nicole Kühn – Kamibo®

A Kamibo®-val a távol-keleti harcművészetek egy új világa nyílik meg egy az alapjaiban újragondolt atletikus edzésformában, amely jól ötvözi a küzdősport elemeit a funkcionális tréninggel. Egy olyan eszközhasználat nélküli fitnesz koncepció, amely a saját testi, és lelki egyensúlyod megtalálását célozza.

Az újonnan tervezett Kamibo® 2.0 program főleg az atletikus, és funkcionális elemek hangsúlya miatt most még hatékonyabbá vált, így még erőteljesebben és intenzívebben hat a testre és a szellemre.  A Kamibo® teljesen más, mint a többi küzdősport alapú program.

Ez egy négy fázisból álló órarendszer, mely a testi aspektusok mellett a távol-keleti harcművészetek mentális aspektusait is használja. Ehhez jön egy egyedülállóan pozitív kisugárzású előadó: Nicole Kühn személyében!

Az óra filozófiája:

„Hagyd, hogy áramoljon benned és vezessen téged a pozitív energia és a Yin és a Yang flowja.  Éld meg ezen egyedülálló küzdősport alapú edzés által a testi, valamint a lelki határaid, nyisd meg a lelked a belső kiegyensúlyozottság érzése felé, fejleszd a reakcióképességed, a testtudatod, és erősítsd az önbizalmad.”

Olyan résztvevőknek ajánljuk, akik
–         olyan fitneszórán akarnak részt venni, ahol a koreográfia könnyen követhető és
–         számára fontos, hogy óra közben az edzéshatékonyság mellett jókedvűek, vidámak és felszabadultak legyenek.

Az óra közepes edzettséget igényel, semmilyen eszközre nincs szükség a gyakorlatok helyes végrehajtásához.