Körtvélyessy Ákos – Indoor Cycling

Egy zenei stílus és a indoor cycling találkozása! Szubkultúra és életérzés. Ez a szabadság földje, ahol kilépsz az élet hivatalos oldalából és végre képviselheted magad, azt, akinek születtél, aki mindig is voltál! Semmit sem kell, csak egyet… Itt lenni! Gyere és légy szabad! Freesyle!

Válaszd a síkterep szabadságát! Repítse lábad, a lendkerék lendülete! Élvezd az örökös körforgás végtelenségét! Semmi erőlködés, csak könnyű ellenállás.

Nem számít, hogy honnan jöttél, mit csináltál! Egész eddigi életünk végső eredőjeként, most mindannyian itt összegyűltünk, hogy együtt tekerjünk! Hát most mondd, nem csodálatos?

FitCollege© INDOOR CYCLING

Élő konga, fények, érzések…valami, ami több mint egy egyszerű edzés. Valami, amitől kiráz a hideg. Valami, amit nem szeretnél abbahagyni. Valami, ami Flow!
10 fantasztikus FitCollege© INDOOR CYCLING prezenter gondoskodik a Fittarénán immáron 8. alkalommal a tekerés valódi élményéről. A testedzés mellett kifejezetten fontosnak tartjuk a lélek edzését is. Október 28- án mindkettőben részed lesz.

www.fitcollege.hu