1. Tesco FittAréna Győr

NEVEZÉSI DÍJAK ÉS HATÁRIDŐK 2014 |  NEVEZÉS MÓDJAI | ​VISSZALÉPÉS

Történelmet írt az első győri Tesco FittAréna

Első alkalommal adott otthont Nyugat-Dunántúl legnagyobb városa a Tesco FittAréna® sorozatának, ahol – a korábbi 6 állomáshoz hasonlóan – hetekkel az esemény időpontja előtt elkelt minden belépőjegy. Február 24-én közel 700-an várták a hazai fitneszvilág kiemelkedő prezentereit a Magvassy Mihály Sportcsarnoban, így Győr abszolút létszámrekorddal debütált a vidéki sorozat történelmében. Részletek >>

Időpont: 2013. február 24.

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok

Cím: 9027 Győr, Kiskút liget (ETO Park mögött)

GYŐR
10.00-10.45 SZENTGYÖRGYI ROMEO
Ébresztő! Reggeli torna Romeoval
11:00 – 11:45 TATAREK REZSŐ
Ironbox Cross 50+
12:00 – 12:45 SIFI & KANGOO TEAM
Kangoo
13:00 – 13:45 KATUS ATTILA
Best Body
14:00 – 14:45 RUBINT RÉKA
Alakreform edzés
15:00 – 15:45 VARRÓ GYULA
Aerobik Performance
Jegyár Diákjegy*
elővételben – elkelt minden belépőjegy! 2000 Ft 1500 Ft
6 éves korig** ingyenes ingyenes

A belépésre jogosító karszalag megvásárlásával a résztvevők elfogadják az eseményt szervező BSI részvételi feltételeit is. Részletek >>

* Diákjegy vásárlására érvényes nappali tagozatos diákigazolvány felmutatásával van lehetőség.

** Az esemény napján tölti be a 6. életévét, amely igazolására a szervezők belépésnél igazolványt kérhetnek. Ennek hiányában a helyszínen diákjegyet kell vásárolni.

Pihenésképpen érdemes lesz ellátogatni a helyszínen felállított Életmód Expo és a Fitnesz Park területére is, ahol kiállítóink várják az érdeklődőket. Kiállítóink bemutatkozóját itt találod: FITNESZ PARK GYŐR

Az eseményre az első 600 jelentkező részére tudjuk biztosítani a részvételt. A maximális létszám elérése után az eseményt szervező BSI bármikor leállíthatja a jegyértékesítést!

Figyelem! – a belépőjegy egyszeri belépésre jogosít, ismételt belépésre csak új belépőjegy vásárlása esetén van lehetőséged. Az előzetesen megvásárolt, átvett belépőjegyre kérjük nagyon vigyázz, mert ennek hiányában, a helyszínen újabb jegyet kell vásárolnod.

Személyesen:

On-line: – elkelt minden belépőjegy

Banki átutalással elkelt minden belépőjegy

  • a támogatók ajándékait tartalmazó regisztrációs csomagot,
  • Tesco FittAréna táskát
  • az órákon és a sorsoláson való részvételt,
  • ingyenes frissítést a nap folyamán,
  • 21,26 % Áfát

Belépőjegyed megvásárlásával idén is segítesz! A Tesco, a legnagyobb hazai fitneszrendezvények támogatója és az azokat szerevező BSI idén is jótékonysági akciót szervez. Minden, a Tesco FittAréna rendezvénysorozat állomásaira megvásárolt belépőjegy árából bruttó 200 Ft átutalásra kerül a SUHANJ! alapítvány számlájára. Ha tehát belépőjegyet vásárolsz a hat esemény valamelyikére, egy olyan alapítvány munkáját is támogatod, amely arra törekszik, hogy megoszthassa a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő fiatalokkal.

Regisztrációs ajándékcsomag átvétele a főbejárattal szemben található központi regisztrációs pultnál történik. A nevezési lap kitöltése és leadása után, a nap folyamán bármikor átveheted a támogatók ajándékait tartalmazó ajándékcsomagot, valamint részt veszel a 14:45-kor kezdődő  ajándéksorsoláson.

A nevezési lap kitöltése egyben önkéntes adatközlés is. RÉSZLETEK >>

A résztvevők számára a nap során folyamatosan biztosított a frissítő a Sportaréna küzdőterén és a különtermekben is.

Az esemény napján öltöző és ruhatár üzemel, melyet a résztvevők ingyenesen használhatnak.

A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk.