Gál Brigitta

gb

Több, mint 10 éve tartok csoportos órákat, az egyik fő vonalam, kedvencem a dance step órák tartása, de mostanra a másik nagy kedvencemmé vált a csoportos tekerés. Indoor cycling

oktatóvá 2015 őszén váltam, köszönhetően vendégeim unszolásának is. Egyre jobban és jobban megkedveltem a zenére történő tekerést részben azért is, mert többféle zenei stílust, ritmust lehet használni. A zenei ízlésem elég sokrétű, de alapvetően az általam gyakran használt, kedvelt stílusok a deep house, club house, future house, minimal, és olykor be-becsúszik a még hallgatható rap is. Nagyon szeretem a ’90-es évek újrafeldolgozott változatait, és persze nagy válogatás után, nem vagyok rest használni sem.  A lényeg, hogy jó hangulatú, pörgős zene legyen! A koreografált órákból adódóan szeretem variálni a tekerést is, nehogy unatkozzunk, így természetesen nemcsak ülünk a bringákon, sőt… jumpok, futások, sok-sok kiállás, az ellenállás variálása is előfordul abban a nettó 48-50 percben.

FitCollege© INDOOR CYCLING

Élő konga, fények, érzések…valami, ami több mint egy egyszerű edzés. Valami, amitől kiráz a hideg. Valami, amit nem szeretnél abbahagyni. Valami, ami Flow!
10 fantasztikus FitCollege© INDOOR CYCLING prezenter gondoskodik a Fittarénán immáron 8. alkalommal a tekerés valódi élményéről. A testedzés mellett kifejezetten fontosnak tartjuk a lélek edzését is. Október 28- án mindkettőben részed lesz.

www.fitcollege.hu

 

BLACKROLL®

Fogj egy BLACKROLL® hengert és a saját testsúlyod segítségével gyakorolj nyomást a fájdalmas pontokra!
Önmasszázs a BLACKROLL® hengerek segítségével megcélozva minden nagyobb izomcsoportot, figyelembe véve az egyéni sajátosságokat, fájdalmas pontokat, triggerpontokat.
Izompólya nyújtás, lazítás, felfrissülés.
Regenerálódás az edzések után vagy bemelegítés a következő edzésre.

store.fitcollege.hu

www.fitcollege.hu