Fintor Gábor

Sokévnyi sport nélküli időszak után kb. 6 évvel ezelőtt elvitt egy ismerősöm egy Indoor Cycling órára, azóta nincs megállás! Megfogott a zene, a hangulat, a határok feszegetése, a kikapcsolódás és minden, ami ezzel együtt jár. Eldöntöttem, hogy ezt az érzést én is szeretném továbbadni, így a tekerés mellett funkcionális csoportos órákat tartok több budapesti teremben. Igyekszem kihozni a hozzám betérő emberekből azt az érzést, hogy élvezzék a mozgást, arra koncentráljanak,hogy mit profitálnak ebből testileg és persze mentálisan. Ezzel együtt fontos számomra, hogy preventívek legyenek az órák és folyamatosan képezzem magam a témában.

 

FitCollege© INDOOR CYCLING

Élő konga, fények, érzések…valami, ami több mint egy egyszerű edzés. Valami, amitől kiráz a hideg. Valami, amit nem szeretnél abbahagyni. Valami, ami Flow!
10 fantasztikus FitCollege© INDOOR CYCLING prezenter gondoskodik a Fittarénán immáron 8. alkalommal a tekerés valódi élményéről. A testedzés mellett kifejezetten fontosnak tartjuk a lélek edzését is. Október 28- án mindkettőben részed lesz.

www.fitcollege.hu