ÉletmódExpo és FitneszPark

A 2018-as eseményen résztvevő kiállítókkal jelenleg még folynak az egyeztetések.

Kedvcsináló gyanánt böngészd végig (újra) a 12. DECATHLON FittAréna ÉletmódExpojának résztvevőit!

 

Az idei évben is felépülő Fitneszpark és ÉletmódExpo kiállítóiról az alábbiakban részletesen olvashattok, a lista folyamatosan bővül.

Az esemény részeként felépül egy 4000 négyzetméteres Fitneszpark és ÉletmódExpo, ahol minden eddiginél nagyobb területen találkozhatunk az aktív színpadok kínálatával, elsőként vásárolhatunk számos sportruházat legújabb kollekciójából, valamint mérhetjük fel testünk egészségügyi és edzettségi állapotát.

Szeretnél termékeddel te is bemutatkozni a 12. DECATHLON FittArénán?

Keress minket a kiállítói lehetőségekkel kapcsolatban a sales@futanet.hu emailcímen.

Decathlon
LEGYEN EGY NYERŐ KÖRÖD!

Állj be 5 állomásból álló köredzésünkbe és legyen egy nyerő köröd! Bármelyik állomáson bármikor csatlakozhatsz, edzőink segítenek a gyakorlatok helyes végrehajtásában. Az első 100 résztvevőnek garantált meglepetéssel kedveskedünk. A nap folyamán velünk sportolók között pedig további ajándékokat sorsolunk!

15:45-kor találkozzunk a Decathlon Nagyszínpadnál, ahol nyereménysorsolás után sportoljunk együtt Borsos Peti óráján is!

A Domyos Jóga teremben idén is ki lehet próbálni jógaszőnyegeinket. Az előzetesen regisztráló résztvevők között ajándékokat sorsolunk! Ezeket a Decathlon standnál lehet átvenni a nap folyamán!

http://www.decathlon.hu/

3M Futuro™
FUTURO™ – Maradj mindig mozgásban!
A FUTURO™ Ízületrögzítők és merevítők a 3M tudományos hátterével segítenek Önnek abban, hogy minden mozdulatból a legtöbbet hozza ki. A FUTURO™ termékek rendkívül hatékony támasztást biztosítanak, nagyfokú kényelem mellett. Felgyorsítják a gyógyulást és a rehabilitációt, segítségükkel a sérülések nagy része megelőzhető. Ha FUTURO™ terméket választ biztos lehet benne, hogy a lehető legkomfortosabb támogatást kapja majd, sérülései pedig nem korlátozhatják többé a sportolásban és a napi tevékenységek végzésében sem.A részletekről érdeklődjön a 3M FUTURO™ standjánál. Közvetlen vásárlási lehetőség nincs
a helyszínen, ajánlott patika és webshop listát biztosítunk az érdeklődőknek.http://www.futuro.3mmagyarorszag.hu/3M/hu_HU/futuro-CEEMEA/products/
Bánkuti Gabriella- Spartanfitt ® tanfolyamok
Bánkuti Gabriella vagyok, a Spartanfitt® önfejlesztési és továbbképzési tanfolyamok tulajdonosa.
A Spartanfitt® termékcsalád több olyan képzést, tanfolyamot biztosít önfejlesztés és továbbképzés szempontjából, ami a rehabilitáció, sajáttestsúlyos edzések, funkcionális edzések (fighter és girja-kettlebell) ezen kívül mentális fejlesztéseket biztosító képzéseket tartalmaz. Célom minél több emberhez eljuttatni a spartan világát és ezzel munkalehetőséget biztosítani.A kiállítás során várjuk az érdeklődőket az óratípusok megismerésére, kipróbálására.
Az óráink kiírását a www.spartanfitt.com oldalon megtalálják.
Kedvezményes beiratkozási feltételeket, kupongyűjtési akciókkal várjuk az új spártai kollegákat.
Bánkuti Gabriella- Átváltozom, megcsinálom című sikerlistás könyve megvásárolható lesz a helyszínen, ezen kívül, lehet dedikáltatni, fotózkodni.
Spartan ruhák is vásárolhatók a helyszínen. www.spartanfitt.com / www.gabriellabankuti.com
Biola
  A BIOLA Biokozmetikai Kft. Magyarország első tanúsított arc- és testápoló biokozmetikum gyártója. A nagymennyiségű bioaktív biotermesztésből származó összetevőket tartalmazó természetes bőrápoló termékei segítik az egészséget támogató arc-és testápolást.

A BIOLA Biokozmetikai Kft. standján dolgozó masszőrök segítségével térítésmentesen tesztelheti a masszázsolajok kedvező hatását.

www.biola.hu

Biopont
  A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer gyártó- és forgalmazó vállalata. Az 1997-ben alakult cég fő célja, hogy teljesebbé tegye fogyasztói életét, segítse az egészséges életmódot, a tudatos táplálkozás minél szélesebb körben történő megismerését.

A standon bio élelmiszereket kóstoltatunk és ajándékot osztunk.
Kedvezményes vásárlási lehetőséggel is várjuk az érdeklődőket, a kedvezmény mértéke 20-50% lesz.

http://biopont.hu/

BioTechUSA
Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban növekvő étrend-kiegészítő gyártójaként elköteleztük magunkat a sport és az egészséges életmód mellett. Hiszünk abban, hogy az egészség a legnagyobb kincs a világon: the greatest welath is health.
Nálunk mindent megtalálsz, ha fogyni vagy izmosodni szeretnél, növelni akarod a teljesítményedet, vagy többet tennél az egészségedért.
Több mint 600 termékvariációt kínálunk, köztük fehérjeporokat széles választékban, aminosav készítményeket, különböző szeleteket, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, testsúlykontroll-formulákat, több mint 40 magas hatóanyagtartalmú vitaminkészítményt.
A hölgyek számára külön termékcsaládot fejlesztettünk ki BioTechUSA for Her néven.Figyelünk arra, hogy portfóliónkban cukor-, laktóz- és gluténmentes termékek is elérhetőek legyenek, és vegánok számára is kínálunk alternatívát.Standunknál várjuk a vállalkozó kedvűeket, akik egy kis játékért cserébe nyereményekkel gazdagodhatnak.
Táplálkozási tanácsadással, valamint ingyenes fehérje, BCAA, Zero Bar fehérjeszelet kóstolóval várjuk az érdeklődőket!
A rendezvény ideje alatt a standunknál található termékek és kiegészítők 15% kedvezménnyel vásárolhatók meg.https://biotechusa.hu/
Budapesti Karrier Akadémia
A Budapest Karrier Akadémia államilag elismert (OKJ-s) végzettséget nyújtó sportiskola.
Legfontosabb célunk, hogy minőségi képzést nyújtsunk és a nálunk végzett szakemberek megfelelő gyakorlattal és magas szintű szakmai ismeretekkel fejezzék be tanulmányaikat. Intézményünk nagy gondot fordít a képzésben résztvevők munkaerő piaci szerepének erősítésére, ahogy arra is, hogy a szükséges ismereteken túl ízelítőt kapjanak a munka világából. Tanulóink a képzés alatt szakmai referenciát szerezhetnek. A színvonalas oktatás az első lépés ahhoz, hogy az ember szép karriert fusson be, és hosszú távon sikeres legyen a munkájában.”A karriered nálunk kezdődik!”A helyszínen 35 perces órákkal, nyereményjátékkal várjuk az érdeklődőket valamint kedvezményes jelentkezésre is lesz lehetőség a képzésünkre.www.budapestikarrier.hu
Cornexi Food Kft.
Mi a Cornexinél több évtizedes hagyományokra alapozva tudjuk, az egészség érték. Elérhető és fenntartható. Tapasztalatainkkal létrehoztuk, kutatásainkkal folyamatosan fejlesztjük termékeinket, melyek segítik a harmonikus, kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozást. Emellett nemcsak hangoztatjuk, de támogatjuk is, hogy a társadalmi kihívást jelentő elhízás helyett a mozgás kerüljön túlsúlyba!

A helyszínen lehetőség lesz megkóstolni termékeinket, és vásárlási lehetőséggel is várjuk az érdeklődőket.

http://cornexi.com/

Czégel Erika – GYMSTICKTM
A jól ismert GYMSTICKTM  brand termékeinek széles palettáját ismerhetik meg az IWISHOP standján.

Az eszközöket az érdeklődők kipróbálhatják a helyszínen, és egyedi, kiállítási kedvezményt is ajánlunk a megjelölt termékekre.

http://iwishop.hu/

Dr.Kelen – Egészségtudatos kozmetikumok
  Dr.Kelen – ezzel kenem!

A Dr.Kelen egészségtudatos zsírégető, alakformáló Fitness és ReForma krémek, gélek segítenek megtartani és megvalósítani álmai alakját. A Dr.Kelen Sportkrémek profi és amatőr sportolóknak egyaránt hatékony segítséget jelentenek.

A rendezvényen masszőreink segítségével kipróbálhatóak a termékek, amelyekre kedvezményes vásárlási lehetőséget is biztosítunk.

http://www.drkelen.hu/

Eisberg
  „A frissesség művészet”  – vallja magáról a 24 éve hazánkban is sikerrel működő, konyhakész salátákat forgalmazó Eisberg Hungary Kft., Európa egyik vezető vállalatának számító, 5 országban jelen levő svájci cégcsoport hazai tagja. A gyáli üzem 3000 négyzetméteren, 150 munkatárs közreműködésével, profi osztályozó-, mosó-, szárító- és csomagoló berendezések segítségével állítja elő friss, ropogós termékeit. Egészséges, konyhakész, extra friss termékeket előállítani nagy kihívás és egyben nagy felelősség is, ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti élelmiszer-biztonsági előírásait és termékeit.

A standunkon mindenkit friss, ropogós salátával várunk és az új Green Drink salátaturmixunkat is bemutatjuk az érdeklődőknek.

http://salatazz.hu/

Erste Bank Hungary Zrt.
  Erste Max Hitelkártya igénylése esetén csatalkozási-bónusz akciót biztosít a Bank.

https://www.erstebank.hu/hu/maganszemelyek/hitelkartyak/erste-max-hitelkartya

Fitcollege Képzési Központ
fitcollege Célunk egy olyan képzési központ létrehozása volt, amely a fitnesz, élsport és rehabilitáció területén kiemelkedő minőségű oktatási szolgáltatásokat nyújt. Képzésvezetőink kivétel nélkül elhivatottak, az adott területen ismert és elismert szakemberek, akik tudásuk legjavát adják át kurzusainkon résztvevőknek.
2017-ben nyitottuk meg üzletünket, ahol széles, minőségi termékskálával várjuk vásárlóinkat.FitCollege STORE & Office
1039 Budapest, Szentendrei út 250.www.fitcollege.hu
store.fitcollege.hu
Fitness Akadémia
1996-ban alakult a Fitness Akadémia, az ország első, államilag elismert (OKJ-s) végzettséget nyújtó sport-magániskolája.
Szakmai hitelességük növekedésével egyre több lehetőség nyílt meg előttük. Több szakszövetséggel és elismert sportági szakemberrel találtak egymásra az elmúlt években, így képzési kínálatuk új sportágakkal gazdagodott. A Fitness Akadémián felhalmozódott hatalmas szakmai tudás ma már lehetővé teszi azt is, hogy gondoskodjanak a náluk végzett, több ezer hallgató folyamatos továbbképzéséről is, speciális érdeklődési irányokat kielégítő tanfolyamok szervezésével. Hiszik, hogy ez a szakmai karrier és tartós siker alapja.
Tartozz Te is ahhoz a több ezer fős csapathoz, amelynek tagjai tudásukban, szellemiségükben is igazi “Fitness Akadémiásként” dolgoznak szerte az országban és a nagyvilágban!
Az eseményen a Fitness Akadémia színpadjain 35 perces órákkal várják az érdeklődőket. Az edzéseken helyszíni regisztráció ellenében lehet részt venni.www.fitness.hu
Food Therapy Market
  100%-ban természetes, organikus és egészséges termékek, szuperélelmiszerek, növényi fehérjék, nyers édességek, snackek, kókuszvizek és egyedi detox palackok.
Gyere nézz szét nálunk, és változtasd meg az életed!
Maradj egészséges – Légy boldog!A standon a termékek kóstolására és megvásárlására is lehetőség lesz, 15% kedvezményt biztosítunk minden termékre.http://www.foodtherapymarket.hu/
Frenetic Fitness Ruházat
  Frenetic –a trend, a stílus és a tökéletesség világa!
Mi nem elégszünk meg a jóval, a tökéletesre törekszünk minden kollekciónk megalkotásánál.
A FittArénán a Frenetic és Frenetic by Rubint Réka fitness ruházati termékek kerülnek majd bemutatásra. Széles választékban forgalmazunk női fitness ruházati termékeket valamint férfi fitness- és sportruházatot.Termékeinket a standon felállított próbafülkékben felpróbálhatják és megvásárolhatják az érdeklődők. Fizetési lehetőség: készpénz.Sok újdonsággal és 20%, 50% és akár 70%-os kedvezményekkel várjuk vásárlóinkat.http://www.frenetic.hu/webshop/
FruitVeB 3×3 program
Fogyasszon naponta 3X3 fajta gyümölcsöt, zöldséget az egészségéért.

http://3×3.hu/

Gilda Max Fitnesz Hálózat
Kóstolj bele a Gilda Max Fitness hálózat által nyújtott szolgáltatásokba, csoportos óratípusokba!

http://gilda-max.com/

Hegyi Veronika
Termék kóstolás! Magyar orvos, kutató, fejlesztő team eredményeként INNOVÁCIÓ!
Doppingmentes erőnlétfokozás-étrendkiegészítők! Egészségmegőrzés! Oeti notifikáció és Koscher szertifikációval!30%-os kedvezményes vásárlást biztosítok online az engem megkeresőknek.https://weboffice.hlbs.eu/Account/Register?UserCode=1955b7e2-f5f9-42e4-a98d-b5e93eb4a625
Herbalife Nutrition
A kiváló minőségű, hatékony és biztonságos termékeknek köszönhetően, a Herbalife a világ elsőszámú vállalata lett az étkezést helyettesítő termékek gyártása terén*
Alaptermékünk, a Formula 1 Shake bizonyítottan hatékony módja testsúlyod kontrollálásának, egy egészséges, aktív életmóddal kiegészítve. Ezt a változatos Shake-et úgy alkottuk meg, hogy alkalmazkodjon Hozzád és céljaidhoz – akár csökkenteni, megtartani, vagy növelni szeretnéd testsúlyodat.Standunkon Herbalife Formula 1 Shake-et lehet kóstolni, valamint testösszetétel mérést végeznek Herbalife Tanácsadóink és játékokat is szervezünk a nap során, így mindenképpen érdemes ellátogatni hozzánk.Vásárlási lehetőség a nem lesz, azonban termékeket korlátozott mennyiségben adnak Tanácsadóink az érdeklődőknek ingyen.https://www.facebook.com/HerbalifeMagyarorszag/
Indi-Go Style Fitneszruházat
Egyedi megjelenésű női és gyermek fitneszruházat.

Indi-Go Style …, hogy alig várd az edzést!

Az érdeklődők felpróbálhatják a ruhákat, vásárlási lehetőséggel, kedvezményekkel, akciókkal, kifutó termékek kiárusításával is várunk mindenkit!

https://indigostyle.hu/

IRON SYSTEM™ Stage
A fitnesz piacion jól ismert HOT IRON® a Kamibo® és a Shadowboxing  egyedülállóan izgalmas és hatékony edzésrendszerének magyarországi képviselői.

Egész napos aktivitással készülünk, 35 perces HOT IRON® órákkal várunk mindenkit!

HOT IRON® kiegészítők, és ruházat valamint Shadowboxing termékek kedvezményes vásárlásra lesz lehetőség.

www.hot-iron.hu

KATUSBODY, KATUSFOOD
A Katus standon nemcsak nagyon finom KATUSFOOD szénhidrátcsökkentett péksüteményeket kóstolhatsz meg, de a Vitaminwell üdítőkkel is csillapíthatod a szomjadat. Rengeteg ajándékkal készül  Zalakaros standja is, és nem utolsó sorban KATUSBODY új kollekció is megérkezik a Fittarénára.

Minden termékre 20% kedvezményt biztosítunk.

https://www.katusbody.hu/

KELLYS HUNGARY
KELLYS HUNGARY egészségtudatos édességek, termékek. Core Stix innovatív törzsizom erősítő fitness eszköz bemutatása.

http://www.kellyshungary.hu/
http://kellysshop.hu/

Lubics Szilvia
  Lubics Szilvia ultrafutó nemrégiben megjelent „Másfél nap az élet” című könyvét dedikálja, amelyet a helyszínen meg is lehet majd vásárolni.

http://lubicsszilvi.webnode.hu/konyv/

Magyar Ergométer Szövetség
A Magyar Ergométer Szövetség célja egy olyan sportágtól és sportmúlttól független versenyrendszer működtetése, melyek különböző típusú ergométereken zajlanak. Bárki nevezhet és részt vehet a versenyeken, amelyek akár adott helyszínen, akár a virtuális térben (online) kerülnek megrendezésre.

A helyszínen kipróbálási és versenyzési lehetőséget is biztosítunk.

http://www.ergometerszovetseg.hu/

m-GEL Dia-Wellness
Csökkentett szénhidráttartalmú, gluténmentes, paleolit és Kölyökbarát termékeket forgalmazunk cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak és az egészséges életmód követőinek. Termékeink között megtalálhatóak lisztkeverékek, cukorhelyettesítők, lekvárok, krémek, töltelékek és kényelmi keverékek.

A rendezvényen kóstoltatással várjuk a résztvevőket, standunkon akciósan vásárolhatóak meg a termékeink.

http://www.m-gel.com/

MEDIWEL Kft.
Az egészségipar területein belül a Mediwel Kft. az életmódiparban, azon belül is az egészségmegőrzésben, az egészségfejlesztésben tevékenykedik, legfontosabb küldetése a prevenció, a mozgásszegény életmód csökkentése és a rehabilitáció.

Termékeink a rendezvényen kipróbálhatóak lesznek, megrendelést is felveszünk, azonban a helyszíni vásárlási lehetőség nem lesz.

http://mediwel.hu/

Moments ostya
A Moments ostya standján a termékkóstolási lehetőség mellett 2+1 akcióval várják az érdeklődőket.

http://www.momentsostya.hu/

nicoflex medi forte
A Nicoflex család legújabb tagja, a nicoflex medi forte krém kiemelt hatékonysággal alkalmazható akut sérüléseknél – rándulásoknál, zúzódásoknál, húzódásoknál, sportsérüléseknél és edzések előtti bemelegítések alkalmával egyaránt.

Masszőreink kb. 10 perces masszázzsal lazítják el a megfáradt izmokat. Emellett nyereményjátékkal és kedvezményes vásárlási lehetőséggel is várjuk az érdeklődőket.

http://nicoflex.hu/

NIVEA Arc- és Testápoló Stúdió
A NIVEA a világ vezető bőrápoló márkája, amely a család minden tagja számára, minden életkorra kínál kozmetikumokat kisbabáknak, gyerekeknek, nőknek és férfiaknak.
A márka alapját adó, milliók által használt NIVEA Creme több mint 100 éves öröksége nyomán gyengéden ápoló és hatékony termékekkel támogatja mindennapi magabiztosságunkat. A NIVEA folyamatosan jelentkezik innovatív kozmetikum újdonságokkal
a fogyasztói igények minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében.A NIVEA Stúdió a helyszínen ingyenes arcbőr- és testállapot felmérést végez. Az arcbőr mérésen műszeres arcbőr vizsgálatot és tanácsadást nyújt kozmetikus segítségével. Az arcbőr mérése mellett lehetőség van a hajas fejbőr és a hajszerkezet műszeres vizsgálatára is. Minden résztvevő arcbőre igényeinek megfelelő termékmintát kap, így az ajánlott NIVEA terméket kipróbálhatod otthon is. A műszeres testállapot felmérés segítségével ellenőrizheted súlyodat, test-összetételedet és szakember segítségével tanácsokat kaphatsz a számodra megfelelő edzéshez és étkezéshez.https://www.nivea.hu/
PERSKINDOL MASSZÁZSPONT
A Perskindol Masszázsponton az érdeklődők megismerhetik a Perskindol, Antimetil és Revalid termékeket.

Ingyenes masszázzsal, hajvizsgálattal és termékmintákkal várunk mindenkit!

https://ewopharma.hu/perskindol

PODIART Kft.
A láb statikai rendellenességei problémákat okoznak, olyannyira, hogy néha meggátolják az embert a szabad mozgásban, sportolásban. Egyedi, személyre szabott talpbetéteink segítenek visszanyerni a mozgás örömét. A mozgás maga az élet és a világ arra vár, hogy meghódítsuk!

Ingyenes talpvizsgálattal és tanácsadással várjuk az érdeklődőket, a helyszínen 10-15%-os kedvezménnyel vásárlási lehetőséget is biztosítunk.

http://podiart.hu/

Rexona
http://www.rexona.hu/
Rextra Kft.
Cégcsoportunk több évtizede vezető szerepet tölt be az egészségügy, egészségmegőrzés területén. Az egészségmegőrzés befektetés az életbe…
Az egészségmegőrzésre fordított összeg a legjobb befektetés. Tegyen Ön is önmaga és családja egészségéért. Ebben segít Önnek az Egészség Plusz Hálózat.
A helyszínen Biofreeze termékmintát kínálunk kipróbálásra, és a helyszínen történő vásárlás esetén 10% kedvezményt biztosítunk. www.rextra.huwww.wellmed.hu
Rúdvilág
Rúdvilág – minden, ami rúd: legfrissebb hírek, tippek, trükkök a rúdfitnesz és a rúdtánc világából.

A Rúdvilág standján minden órában más-más rúdstúdió lesz a vendégünk, és lehetőség lesz a rúdsport kipróbálására is a kiállítói térben felállított pódiumos rúdon.
Emellett a rúdsporthoz kapcsolódó termékeket is árusítunk majd (ruházat, tapadást segítő eszközök, rudak, pódiumos rudak, könyvek, stb.), és presze szívesen válaszolunk majd az érdeklődők kérdéseire is.

A 13:25-13:40 közti szünetben pedig a Nagyszínpadon tartunk bemutatót.

https://www.rudvilag.hu/

Rolling Café
Egy jó ötletet követően, létrehoztunk egy Magyarországon teljesen egyedülálló, kávéztatásra alkalmas utánfutót, melynek az volt a célja, hogy a kávézókban jól megszokott minőséget és a hozzáadott értékeket rendezvényekre, fesztiválokra, céges összejövetelekre eljuttassuk. Mivel nagy hangsúlyt fektettünk az alapanyagra, ezért esett a választás a több mint 20 éve Magyarországon jelen levő SEGAFREDO kávéra. Ezen belül is a vendéglátásban is jól ismert kellemesen  lágy, aromás Extra  Mild típusra. Ebből a típusból  kiválóan készíthető presszó kávé és különböző kávékülönlegességek is. Kimagasló partnerünk a Panna Cocktail, a Monin szirup kizárólagos Magyarországi forgalmazója. Az elmúlt időszakban jó pár rendezvényen vagyunk túl, és bebizonyosodott, hogy igenis szükség van mindenhol a “JÓL ELKÉSZITETT” italokra. A Rolling Cafe nemcsak egyediségével hívja fel a figyelmet, de a szakszerűen elkészített italokkal, és udvarias kiszolgálással csal mosolyt a vendégek arcára. A korrekt partneri viszonynak köszönhetően több visszahívás és hosszú távú kapcsolat alakult ki a rendezvények szervezőivel. Ide sorolhatjuk például a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpontot, a Red Bull air race versenysorozat budapesti helyszínét, illetve több nagyobb gasztro fesztivált az ország különböző pontjain.

A Moninnal együttműködve van lehetőség a cukormentes szirupok megkóstolására kávéitalokban. A helyszínen mind a kávéitalok, minde a cukorszirupok megvásárolhatóak lesznek.

http://rollingcafe.hu/

Samsung  
   A Samsung a legújabb készülékeit és innovációit mutatja be az eseményen (Gear Fit2, Gear Sport, Gear IconX 2018).

http://www.samsung.com/hu/

Step Performance  
  Step Performance Aerobik Mixek edzők számára. A helyszínen belehallgathatsz a legújabb slágerekből készült Step Performance Aerobik Mixekbe. Több Step Performance Aerobik Mix vásárlása esetén kedvezmények Várnak Rád!

www.stepperformance.hu/

Sugár Fitness
A Fineszparkban 70 nm-es területen várjuk vendégeinket! 8 oktatónk mutatja majd be legnépszerűbb óráinkat.

A FittAréna esemény szüneteiben lesz lehetőség regisztrálni a bemutató óráinkra. A regisztráció csupán egy e-mail cím megadás, mely az infopultunkon keresztül történik. Az a látogató, aki részt vett az óránkon, ajándék kaparós kupont kap ajándékba (kizárólag Sugár Fitness és Sugár Mozi nyeremények), valamint egy Sugár Fitness shakert.

Órarendünk:

09:30-10:05 Éva Zsófi – Alakformáló: Body Control
10:20-10:55 Kovács Csilla – Gerinctréning
11:10-11:45 Fehér Sanyi – Zumba
12:00-12:35 Mohácsi Dorina – Zumba
12:50-13:25 Heimer Viktória – bodyART
13:40-14:15 Hóbor Niki – Alakformáló
14:30-15:05 Fischer Gábor – Giryafit
15:20-15:55 Szőts István – Fatkiller Box

https://www.sugarfitness.hu/

SUHANJ! Alapítvány 
A SUHANJ! fő célja látás-, értelmi- és mozgássérült gyermekek és családjuk tömegsportba bevonása; épek és fogyatékkal élők együttes mozgási, lehetőségének megteremtése, figyelemfelhívás, szemléletformálás kampányok szervezésével. 2016-ban megnyitotta az ország első integratív, akadálymentesített edzőtermét épek és fogyatékkal élők számára.

„Tekerj vakon!” szemléletformáló programunkon teljesen elsötétített teremben kipróbálhatják az érdeklődők, milyen érzés látássérültként részt venni egy spinning órán.

Azok a vendége, akik a standunknál regisztrálnak, egy ingyenes belépési lehetőséget kapnak a SUHANJ! Fitness-be, melyet 2017. december 31-ig tudnak felhasználni.

http://www.suhanjfitness.hu/

Sunrider
Gyógynövény-alapú, adalékmentes prémiumtermékek, melyekkel szervezete optimális állapotát érheti el.

Calli tea kóstolási és vásárlási lehetőség várja az érdeklődőket a standon.

http://www.sunrider.hu

Tatarek System (IronBox és Tatarek 4life)
  IronBox tanfolyamok (edzőképzés) promóció
Tatarek 4Life Program (Életmódváltó Program) promóció
Edzőtábor-promóciókhttp://tatarekrezso.hu/
Tchibo
A Tchibo minden héten hétfőnként új termékkínálattal várja Önt. Mi a Tchibónál azt szeretnénk, hogy kiváló minőségű termékeink, minél több ember életét színesítsék meg. Ezért minden héten egyedülálló és gondosan összeállított termékválasztékot kínálunk, vonzó árakon.
A futás/sport fázisunkhoz tartozó termékeinket mutatjuk be a közönség számára, melyek tökéletesek a sportoláshoz.A Tchibo standnál a szerencsekerék megforgatása után kedvezményes kupont biztosítunk az érdeklődőknek, melyet a Tchibo üzleteiben válthatnak be egy bizonyos határidőig.http://www.tchibo.hu/
Viwa Vitaminvíz
  A vitaminvíz se nem víz, se nem szénsavas üdítő: egy újgenerációs funkcionális ital az aktív életmódot élők számára, tele nélkülözhetetlen vitaminokkal, stéviával.
Sok-sok olimpiai sportoló és eredményes tömegsportoló használja a mindennapokban.Igyál egészségeset!Az Év funkcionális itala díj nyertese 2013, 2016 – Az Év Innovációs terméke 2016.www.viwa.eu
ZONA
  A ZONA standon ott sorakozik minden és mindenki a fitt életmódod szolgálatában! Egyedi, extravagáns, minőségi edző-és futóruhák, kiegészítők Péntek Enikő tervezésében, kihívást jelentő, nagy hatékonyságú zsírégető és izomépítő ZONA edzés DVD-k, minőségi táplálékkiegészítők, vitaminok és a ZONA stand szomszédságában a ZONA Stage-en élő edzés lehetőség Péntek Enikő hivatalos ZONA edzőivel.

Vásárlásodat mosolygós ZONA team segíti, a standon próbafülke és tükör is rendelkezésre áll. Edzéssel kapcsolatos kérdésekben Enikő és ZONA edzői segítenek egész nap.

A Nourish biokozmetikumok csapata is vár a ZONA standon egy ingyenes arcfrissítésre. A ZONA Stage-en Péntek Enikő hivatalos edzőinél próbálhatod ki/nézheted meg a ZONA edzés különböző irányzatait. DJ Kau egész nap élőben mixel, hogy a hangulat is kifogástalan legyen! Ha az egész napodat a ZONA stage-en töltöd, akkor sem fogsz unatkozni. MAXold ki a napod velünk!

Visszük az új, őszi-téli ZONA edző- és futóruha kollekciót és természetesen lesz új darabokkal frissített, jól megtömött turkáló is! 🙂

http://zonaedzes.hu/